Vorm betontrap bekleding

Er zijn tal van mogelijkheden om uw betontrap te bekleden. Wij geven een overzicht.

Rechte en haakse betonbekleding

De betontrap wordt bekleed met hout of natuursteen. De betonbekleding wordt aangebracht op de optrede en tegen de aantrede. Hierbij worden ze haaks en recht op elkaar geplaatst. Dit is mogelijk op alleenstaande betontrappen alsook op de betontrap tussen 2 muren.

Rechte betonbekleding in verstek

De betontrap wordt bekleed met hout of natuursteen. De bekleding op de aantrede en de optrede worden haaks tegen elkaar geplaatst. Dit is enkel mogelijk indien geen trapneus nodig is. Dit is mogelijk op alleenstaande betontrappen alsook op de betontrap tussen 2 muren.

T-bekleding met trapneus

De betontrap wordt bekleed met hout of natuursteen. De bekleding op de aantrede en de optrede worden haaks tegen elkaar geplaatst met bijhorende trapneus. Dit is mogelijk op alleenstaande betontrappen alsook op de betontrap tussen 2 muren.

T-bekleding met ronde trapneus

De betontrap wordt bekleed met hout of natuursteen. De bekleding op de aantrede en de optrede worden haaks tegen elkaar geplaatst met bijhorende ronde trapneus. Dit is mogelijk op zwevende betontrappen alsook op de betontrap tussen 2 muren.

Betontrap met enkelvoudige optrede bekleding

De aantrede van de betontrap wordt bekleed met hout of natuursteen. De optrede is blank en zichtbaar. Dit is mogelijk op zwevende betontrappen alsook op de betontrap tussen 2 muren.

Bekleding met trapneus bescherming

Indien gewenst kan er een neusbescherming aangebracht worden. Deze kan uit metaal of PVC bestaan.

Offerte trapbekleding