De blok betontrap

 

De betontrap met bloktreden is een prachtig voorbeeld van een architecturale trap. Zijn hoekige structuur geeft de trap een uitgesproken karakter.

De plaatsing van een betontrap kent veel voordelen .t.o.v. een trap in hout of staal.

Kenmerken

De blok betontrap bestaat uit verschillende traptreden in de vorm van blokken. De blokken zijn aan de achterzijde van de trap met elkaar verbonden. De achterzijde van deze betontrap is niet glad. Je achteraan nog duidelijk de balkachtige structuur van de trap zien.

Plaatsing

Deze betontrap kan men op verschillende manieren plaatsen. De blokbetontrap kan geplaatst worden als alleenstaande trap in een ruimte of tegen 1 muur of tussen 2 muren.

Soorten trappen

De blokbetontrap kan uitgevoerd worden als rechte betontrap, betontrap met bocht, wentel betontrap, u-betontrap, betontrap met bordes of bordestrap enz…

Trapbekleding

Deze trap kan afgewerkt worden met een trapbekleding in hout of een trapbekleding in natuursteen. Deze trap kan ook perfect geplaatst worden als gepolierde betontrap of je kan deze schilderen. Ook een combinatie van een verfkleur en een houten trapbekleding is zeer mooi. De trapneus van de traptreden kan heel verschillend afgewerkt worden.

Ter plaatse gegoten betontrap of préfabtrap in beton

De blokbetontrap kan men ter plaatse gieten of kan als préfab betontrap geplaatst worden.

Offerte blokbetontrap